úterý 12. února 2008

Vydělávejte peníze snadno a bez námahy!!!



Registrace zde:



Vydělávání peněz je založeno na systému odklikávání reklam na serveru bux.to.


Britský server Bux.to zná poměrně hodně lidí, zatím ale převážně ve světě, kde si takto přivydělávají milióny lidí, kteří pracují na počítači.


Firmy těmto společnostem platí za to, že tam umístí svou reklamu a že ji shlédne určitý počet lidí. Reklamní server pak platí určitý poplatek návštěvníkům reklam, aby měli jistotu, že reklamy budou shlédnuty. No, a ti návštěvníci jsme samozřejmě my.


Každá reklama se Vám otevře v novém okně a musí být zobrazena přibližně 30 sekund. Vždy můžete mít otevřeno jedno okno, ne dvě naráz. Není problém mít okno s reklamou shozené dole na liště a surfovat si po internetu po stránkách, které Vás zajímají či pracovat na něčem jiném, stačí, že je stránka otevřena. Reklamy jsou přidávány každý den nové.


Vše je samozřejmě naprosto legání a není v tom žádný háček!!!


Každá reklama se Vám otevře v novém okně a musí být zobrazena přibližně 30 sekund. Nahoře na stránce běží odpočítávání a jakmile se objeví zelená fajfka, můžete okno zavřít, ne dříve! Vždy můžete mít otevřeno jedno okno, ne dvě naráz.


Není problém mít okno s reklamou shozené dole na liště a surfovat si po internetu po stránkách, které Vás zajímají či pracovat na něčem jiném, stačí, že je stránka otevřena.




Podle toho, kolik seženete dalších referrerů (dalších lidí), budete vydělávat peníze v řádech stovek či tisíců. Záleží jen na vás.


Dostáváte 0,01 $ z každé odkliknuté reklamy, což by bylo poměrně málo. Proto je i zde systém tzv. Referrers, což jsou lidi, kteří se zaregistrují na základě Vašeho doporučení. Ti pak vydělávají na sebe a zároveň stejnou částku, kterou vydělají oni, bux.to připíše i na Váš účet. Po tomto násobení už vynikají zajímavé peníze na přilepšenou.


Vydělané peníze můžete vždy již po 10 $ poslat na svůj účet AlertPay.


Registarce na AlertPay ( https://www.alertpay.com/RegisterUser.aspx ) i na bux.to (http://bux.to/?r=bublinka1563 ) je velice jednoduchá a lze zvládnout i s minimální znalostí angličtiny.


Účty AlertPay jsou akceptovány v mnoha internetových obchodech a stále se toto množství rozrůstá. Samozřejmě si můžete nechat přeposlat z AlertPay peníze i na Váš běžný účet v České Republice.
Přeji Vám příjemné vydělávání!!!!


Pokud byste něčemu nerozumněli a nebo potřebujete pomoci s registrací, neváhejte mne kontaktovat na mailu bublinka1563@seznam.cz . Respektujte, prosím, že pomáhám těm, kdo se pode mne zaregistrovali či chtějí registrovat.


Dakší odkazy pro vydělávání penízků - když se zaregistrujete na více serverech, naspoříte rychleji. Všechny uvedené klikačky spoří na stejnou peněženku - AlertPay a jsou ověřeny, že opravdu platí.


Registrujte se zde:


http://www.bux3.com/?r=bublinka1563 - super, denně asi 16 reklam!!!!














http://profbux.com/?r=bublinka1563 - zatím spoří na PayPal


Stáhněte si špičkový obrázkový návod!!!!!!!


Odkaz je po pravé straně!!!!


Návod je uložen na Rapidshare, pokud ho nechcete stahovat, kontaktujte mne mailem, pošlu Vám ho.

Žádné komentáře: